+31 6 547 277 34 ron@rondrenth.nl

Wie zijn wij

Met meer dan 25 jaar ervaring in accountmanagement Bedrijfswagens hebben wij een breed netwerk opgebouwd en weten wij als geen ander waar een bedrijfswagen aan moet voldoen. Meedenken met de klant en het leveren van maximale kwaliteit zit in ons DNA. Naast het leveren van uw gewenste bedrijfswagen(s) kunnen wij u ook een totaaloplossing bieden als het gaat om wagenparkbeheer, garantie & onderhoud en full operational lease. Onze kennis, onze scala aan mogelijkheden en een aantrekkelijke prijsstelling maakt Ron Drenth Bedrijfswagens en Classics de betrouwbare partner voor u!

Maatwerk oplossingen

Naast het leveren van standaard bedrijfswagens, denken wij graag mee met onze opdrachtgevers en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Denk hierbij aan specifieke wensen op het gebied van interieur, exterieur, veiligheid en comfort. Steeds vaker worden er hoge eisen gesteld aan de betrouwbaarheid van bedrijfswagens. Dit betekent dat onze opdrachtgevers verwachten dat hun bedrijfswagens meer dan 500.000 km probleemloos afleggen. Juist dán komt het op onze vakkennis aan. Hierbij streven wij naar een lage CO2footprint.

Naast het leveren van bedrijfswagens bieden wij u ook classics en campers.

Wat maakt Ron Drenth Bedrijfswagens en Classics tot betrouwbare partner?

  • Ontzorgen van A tot Z
  • Snel kunnen inspelen op klantwensen
  • Meer dan 25 jaar ervaring met Bedrijfswagens
  • Jarenlange samenwerking met gerenommeerde bedrijven
  • Het bieden van totaaloplossingen: van bedrijfswagens, classics en campers tot wagenparkbeheer en full operational lease.

 

Bedrijfswagens